Dugnad 6. Juni

Lørdag 6. Juni kl. 09.00 blir det igjen dugnad på hamna.

Nå har vi bestilt inn material, armering og forskalingsblokker til å begynne å bygge en ringmur der rubbhallen skal stå.

Håper så mange som mulig har mulighet til å møte på denne dugnaden, å der ifra vi kan etablere oss ein fast gjeng som vil jobbe opp imot dette prosjektet. Dugnaden vi tar Tirsdag 2. Juni, der vil vi legge om rørledninger i forbindelse med rubb hallen. Fremover vil det bli tette dugnadsdager så håper at dette kan være godt imøtekommet blant medlemmene.
helblokk_newlarge

 

 

 

 

Det er ønskelig at medlemmene kan stille gjerne med;

  • Trillebårer
  • Grafse
  • Spade
  • Vater
  • Pipesett
  • Vinkelsliper

I forbindelse med oppmontering av nytt kjøkken på hamnestua. (Som blir gjort av Kjetil Vadset) så har det samlet seg en god del avfall som passer godt å få kjørt vekk på Nøsa. Så om noen føler seg truffet til å ta på seg dette ansvaret så hadde dette vært veldig fint.

Hilsen Styret.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.